Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Προσωπικά.

-Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι κακό να πάρεις αποστάσεις από κάποια πράγματα, παντός φύσεως.Η απόσταση και ο χρόνος δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν.Ανθρώπους και καταστάσεις που σε κλειδώνουν, τους αποβάλλεις, έπειτα σκέφτεσαι, βλέπεις -πολύ σημαντικό να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου και να βλέπεις- και μετά αποφασίζεις.Αυτό λέγεται ωριμότητα.
-Προσωπικά δε θεωρώ λάθος να κοιτάς τη ζωή σου και να μην ασχολείσαι με τις ζωές των άλλων γιατί θα χάσεις το στόχο σου και κατά συνέπεια και τη δική σου ζωή.Αυτό λέγεται υπευθυνότητα.
-Προσωπικά νομίζω ότι δε χρειάζεται να κάνεις σπασμοδικές κινήσεις για να κρύψεις κάτι φανερό.Ο ξεκάθαρος τρόπος είναι και αποδεκτός αλλά και επιθυμητός.Αυτό λέγεται "πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό".
-Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ωραίο να έχεις προσμονή για κάτι που δεν έχεις γνωρίσει και να βλέπεις και πεταλούδες γύρω γύρω γιατί είναι καλοκαίρι και αυτό το κωλοσύμπαν ας συνωμοτήσει μια φορά και για σένα.Αυτό λέγεται έρωτας.
-Προσωπικά πιστεύω ότι το άγχος δεν είναι κακό σε όλες τις μορφές του.Εμένα το άγχος λειτουργεί σαν ντόπα επάνω μου. Είναι αυτό το είδος αδρεναλίνης που στο τέλος με κάνει να θέλω να τελειώσω τον αγώνα.Αυτό λέγεται δημιουργικότητα.
-Προσωπικά αναρωτιέμαι γιατί να είναι απαγορευμένο να λέμε αυτά που αισθανόμαστε.Δεν είναι ντροπή να πεις ότι απέτυχες, δεν είναι ντροπή να πεις ότι είσαι ευτυχισμένος δεν είναι ντροπή να ερωτευτείς και να θες να μιλήσεις.Αυτό λέγεται αυθορμητισμός.
-Προσωπικά σε παροτρύνω αυτό το καλοκαίρι να είναι χαλαρός με μια αίσθηση ελευθερίας που θα σου γεμίσει τις άδειες ώρες σου, με ένα ταξίδι που θα σε οδηγήσει αλλού-μάλλον-, με ένα βιβλίο και ένα τραγούδι, με καμιά δεκαριά μπύρες ή τσίπουρα που θα σε κάνουν να εκτιμήσεις τις μικρές απολαύσεις.Αυτό λέγεται ευτυχία.
-Προσωπικά σου εύχομαι να περάσεις καλά γιατί είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις αν πρέπει να μένεις πίσω ή να προχωρήσεις επιτέλους ένα βήμα μπροστά.Να θυμάσαι βέβαια δύο πράγματα:
1.Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. και
2.Οσό ψηλότερα ανεβαίνει η μαιμού, τόσο περισσότερο φαίνεται ο κώλος της.
Αυτό λέγεται "έχω αξιοπρέπεια".
Εσεται ήμαρ λοιπόν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου