Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ευτυχία είναι..

Ευτυχία μπορεί να είναι πολλά πράγματα και κυρίως διαφορετικά για τον καθένα μας.
-Για σένα ευτυχία μπορεί να είναι μια επιτυχία στη δουλειά σου.
-Για σένα ευτυχία μπορεί να είναι ένα μπράβο από τη δασκάλα στο σχολείο.
-Για σένα ευτυχία είναι το πρώτο σου φιλί με κάποιον και εκείνα τα κρυφά ραντεβού με το πρωτόγνωρο φλερτ.
-Για σένα ευτυχία μπορεί να είναι ο ήλιος που βλέπεις το πρωί από το καινούριο σου σπίτι.
-Για σένα ευτυχία μπορεί να είναι τα εισιτήρια για το ταξίδια που σου έκανε δώρο εκείνος..
-Για σένα ευτυχία μπορεί να είναι το μωρό μιας φίλης σου που την έκανε ακόμη πιο ευτυχισμένη.
-Για σένα ευτυχία μπορεί να είναι τα δυο κιλά που έχασες μετά από πολύ προσπάθεια και σήμερα μπορείς να φας και μια σοκολάτα.
-Για σένα ευτυχία μπορεί να είναι η μέρα που θα μάθεις ότι θα κάνετε παιδάκι.
-Για σένα ευτυχία μπορεί να είναι η μέρα που χώρισες από κάτι που δεν ήταν και τόσο ευτυχία όσο νόμιζες.
-Για σένα ευτυχία μπορεί να είναι ότι γύρισε πίσω μετά από έναν τσακωμό.
-Για σένα ευτυχία μπορεί να είναι τα πρώτα 50 ευρώ που έβγαλές απ τη δουλειά σου..
Για μένα ευτυχία μπορεί να είναι όλα τα παραπάνω.Μπορεί όμως να είναι μια βόλτα με τ'αυτοκίνητο και με δυνατές μουσικές και γέλια..Μπορεί να είναι δυό ώρες στο τηλέφωνο με τη φίλη που θα λέω όλα τα μυστικά μου..Μπορεί να είναι μια φωτογραφία του που την κοιτάζω και χαίρομαι σα μικρό παιδάκι..Μπορεί να είναι και ένα μικρό παιδάκι..γιατί όχι..απλά όχι ακόμη.
Για μένα ευτυχία μπορεί να είναι ένα βιβλίο που θα με κάνει να κλαίω.Μπορεί να είναι η κούραση μιας ημέρας που πήγε καλά, ή ένα ωραίο τραπέζι με φίλους.Μπορεί ακόμη να είναι ένα μήνυμα που θα με κάνει να χαμογελάω σα χαζή ή ακόμη και ένα τραγούδι.Μπορεί να είναι και μια αγκαλιά από άτομα που αγαπάω πολύ.Η μια αγκαλιά σε άτομα που αγαπάω πολύ.Μπορεί να ναι οι δυο ώρες που θα μαι μόνη μου τελείως ή οι δυο ώρες που θα πάω για περπάτημα με τα ακουστικά μου.Μπορεί να είναι το εισιτήριο που θα δώσω σε κάποιον, ή το να βρώ καλή θέση μέσα στο λεωφορείο.Μπορεί να είναι μια ωραία Κυριακή πρωί που τη Δευτέρα δε δουλεύω ή και μια κρύα τετάρτη βράδυ που θα παίξω επιτραπέζια.
Άλλες φορές βέβαια ευτυχία είναι να κοιμάμαι μέχρι τις 12 το μεσημέρι, κι άλλες πάλι να σηκώνομαι 8 το πρωί για να πάω μια εκδρομή.
Τελικά μικρά πράγματα φέρνουν την ευτυχία..και εμείς δυστυχώς δεν τα βλέπουμε.Μας έχουν κάνει και δεν τα βλέπουμε. τη χάσαμε την ουσία.Αλλά δε θα χάσουμε και τον εαυτό μας.
(Πάω να φορέσω την αγαπημένη μου ζακέτα και να πιω ένα ζεστό καφέ.Τελικά ίσως και να μαι ευτυχισμένη.Ισως πάλι να σαι κι εσύ και να μην το χεις καταλάβει ακόμη.)

2 σχόλια:

  1. Συνυπογράφω κάθε λέξη :) και να προσθέσω.. ευτυχία είναι οι στιγμές λίγο πριν σχολάσεις από τη δουλειά που φαντασιώνεσαι ήδη την ηρεμία του σπιτιού σου, το πρόσωπο της γυναίκας σου, το τσαγάκι που θα πιεις μετά το φαγητό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για μενα ευτυχια μπορει να ειναι να διαβαζω ενα ομορφο αρθρο και να ριχνω ενα κρυφο χαμογελο. οπως το ειπες. μικρα πραγματα φερνουν την ευτυχια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή